Hidroizoliacinis išorinis kampas...
Hidroizoliacinis išorinis kampas...

Hidroizoliacinis išorinis kampas Dichtecke-aussen, Knauf

310504
2,30 € už vienetą

(2,30 € už vienetą)

Su PVM

Išorinių kampų sandarinimo detalė.

Plona, lanksti, elastinga, atspari vandeniui ir dengianti plyšius. Ypač atspari plyšimui, atskirianti nuo pagrindo ir absoliučiai tinkama naudoti su silikoniniu hermetiku. Abipusė fliso danga užtikrina paprastą ir saugų montavimą. Optimalus sukibimas su hidroizoliacijomis Flächendicht ir Flex-Dicht bei hermetiku Power Elast. Atspari šarminei aplinkai, vandens ir atmosferos poveikiui.

Aprašymas

Techninė informacija

Atsparumas temperatūros poveikiui: nuo –20 iki +90 °C

Sąnaudos: pagal poreikį

Galiojimo laikas: 24 mėnesiai nuo pagaminimo datos

Naudojimas ir savybės

Elastinga, kampo zoną sandarinanti detalė, naudojama ilgam laikui vidiniams kampams izoliuoti, kompensuojant deformacijas.

Naudojama su hidroizoliacinėmis medžiagomis Flex-Dicht ir Flächendicht, HydroFlex, Abdichtungs ir Entkopplungsbahn.

  • Vandeniui nelaidus, elastingas
  • Optimalus sukibimas su Flächendicht, Hydro Flex Flex-Dicht hidroizoliacijomis ir Power Elast hermetiku
  • Atsparumas šarmams, vandeniui ir oro sąlygoms
  • Absoliutus suderinamumas su silikonu
  • Vidaus patalpoms ir išorei

Darbo eiga

Pagrindo paruošimas priklauso nuo pagrindo savybių ir planuojamos hidroizoliacijos sistemos. Pagrindą gruntuoti tinkamu gruntu. Išdžiūvus gruntui, srityje, kur bus klijuojamas Dichtecke hidroizoliacinis kampas, užtepti sluoksnį Flächendicht, HydroFlex arba Flex-Dicht hidroizoliacijos.

Hidroizoliacinis kampas įplukdomas ir įspaudžiamas į dar drėgną pirmąjį hidroizoliacijos sluoksnį. Išdžiūvus pirmam sluoksniui, kampas visiškai padengiamas antruoju sluoksniu ir integruojamas į sistemą.

Daugiau apie prekę

Gamintojas
Knauf
310504

Apie Knauf

Knauf – tai ne tik vokiška pavardė. Tai visame pasaulyje gerai žinomas statybinių medžiagų ir sistemų gamintojas. Drąsus požiūris į ateitį, gebėjimas žengti koja kojon su laiku, investicijos į naujoves, paprastas ir greitas sprendimų priėmimas, kūrybinė darbuotojų iniciatyva – tai išskirtiniai „Knauf“ ypatumai.

Gaminame statybines sistemas, supaprastinančias planavimą ir statybą, siūlome sprendimus ir teikiame kokybės garantijas. Siekiame įgyti savo klientų pasitikėjimą, todėl gaminame kokybiškus produktus, pradedant mišiniais, sausos statybos medžiagomis, įvairiais priedais ir baigiant produktų sistemomis. Padedame klientams įgyvendinti naujoviškus projektus ir geriname žmonių savijautą.

Knauf Istorija

Pirmiausia atsirado idėja. Kalnų inžinieriai broliai Dr. Alfons Knauf ir Karl Knauf 1930 m. susidomėjo gipsu. Jie svajojo šį stebuklingą gamtos išteklių panaudoti taip, kad statybos darbai būtų spartesni, kokybiškesni ir ekonomiškesni. Per ekonominę krizę broliai pradėjo įgyvendinti savo sumanymus ir 1932 m. Saro žemėje esančiame Perle prie Mozelio įsteigė įmonę „Gebr. Knauf Rheinische Gipsindustrie“.

Po Antrojo pasaulinio karo, 1949 m., kai susikūrė Vokietijos Federacinė Respublika, įmonė atnaujino savo veiklą. Šiaurės Bavarijoje esančiame Iphofene buvo pradėta statyti gipso gamykla. Kai Vokietija išgyveno ekonominį stebuklą, bendrovė pradėjo sparčiai plėtotis ir iš nedidelės įmonės išaugo iki įmonių šeimos visame pasaulyje. Įmonės „Knauf“ kūrimo istoriją galima apibrėžti vienu sakiniu: nuo šeimos įmonės iki įmonių šeimos. Būtent „šeimos įmonės“ principai „Knauf“ atnešė sėkmę.

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.