Baseininė plėvelė EPDM GeoGard Firestone
  • Užsakoma prekė
Baseininė plėvelė EPDM GeoGard Firestone
Baseininė plėvelė EPDM GeoGard...
Baseininė plėvelė EPDM GeoGard...
Baseininė plėvelė EPDM GeoGard...

Baseininė plėvelė EPDM GeoGard Firestone, storis 1.1mm, juoda

240288-6.1

Firestone Building Products jau daugiau nei 40 metų gamina ir tiekia aukštos kokybės EPDM geomembranas daugeliui sėkmingų projektų visame pasaulyje.

Firestone GeoGard EPDM yra stipri, lanksti ir elastinga geomembrana, kuri užtikrina ilgalaikį, patikimą, vandeniui atsparų sprendimą. Ji siūlo unikalius sprendimus daugeliui žemės ūkio, pramonės ir aplinkosaugos sričių.

Dėl šios prekės užsakymų prašome kreiptis telefonu

86 56 30170

arba elektroniniu paštu
info@statybuturgus.lt

Klausti kainos

Aprašymas

  • Išskirtinis ilgaamžiškumas
     Firestone GeoGard EPDM cheminė sudėtis (didelė suodžių ir sočiųjų anglies grandinių dalis) ir tai, kad ji yra vulkanizuota, reiškia, kad EPDM geomembrana labai atspari UV spinduliams, šilumai, ozonui, mikroorganizmams ir ekstremalioms oro sąlygoms.
     
  • Ypatingas lankstumas
    Firestone GeoGard EPDM išlieka lanksti žemose temperatūrose iki -45 °C ir išlieka lanksti net po kelių dešimtmečių eksploatacijos
     
  • Ypatingas elastingumas
    Firestone GeoGard EPDM geomembrana gali būti ištempta iki 300% visomis kryptimis ir po to grįžti į pradinę formą.
     
  • Didelis atsparumas pradūrimui
    Dėl labai gero lankstumo ir elastingumo, Firestone GeoGard EPDM geomembrana taip pat užtikrina puikų atsparumą statiniam krūviui.
     
  • Didelis atsparumas hidrostatiniam slėgiui
    Firestone GeoGard EPDM geomembranai beveik neribojamas atsparumas hidrostatiniam slėgiui, leidžiantis jį naudoti giliuose, didelės talpos vandens rezervuaruose.
     
  • Didelis trinties kampas
    The Firestone GeoGard EPDM geomembranos didelis trinties kampas (27,5°), kuris palengvina montavimo procesą (darbuotojai neslysta ant jos ir geomembrana lieka vietoje), ji yra stabilesnė nuolydžiuose, todėl nereikia naudoti tekstūruotos geomembranos.
     
  • Greitas ir paprastas montavimas
    Firestone GeoGard geomembranos montavimas yra labai paprastas ir leidžia pasiekti puikių rezultatų.  

Daugiau apie prekę

Storis
1.1mm
240288-6.1

Apie Firestone

1980 metais, tęsdama daugiau nei šimtmetį trunkančias įmonės tradicijas ir nenutrūkstančias inovacijas gumos polimerų technologijoje, Firestone Building Products įžengė į profesionalią stogų dengimo paslaugų ir prekybos rinką. Šiandien Firestone yra pasaulinės klasės, aukštos kokybės stogų dengimo sistemų gamintoja. Įmonė gali pasiūlyti kvalifikuotus stogų dengimo sprendimus specialiai jums ir jūsų namams. Firestone UltraPly TPO stogų dengimo sistemos padės įgyvendinti bet kokius sprendimus.

Firestone kompanija jau daugiau nei 100 metų yra pasaulyje pripažinta polimerinės gumos technologijų lyderė. Išnaudodama savo ilgametę patirtį, Firestone Building Products tapo pasauline guminių stogo dangų ir vandeniui atsparių sistemų gamybos lydere. Firestone Building Products yra Firestone Diversified Products, LLC, padalinys, valdomas Bridgestone Coorporation - didžiausios pasaulyje padangų ir kaučiuko gaminių gamintojos. Firestone Building Products ypatingą dėmesį skiria aukštos kokybės tradicijų gumos gamybos technologijoje tęsimui. Pažangiausios kompanijos EPDM gamybos bazės yra įsikūrusios Šiaurės Amerikoje ir taiko griežtus kokybės kontrolės reikalavimus pradedant žaliavų pasirinkimo ir baigiant galutinio produkto testavimu.

Susiję straipsniai

Rekomenduojame

Prekė įtraukta į patikusių prekių sąrašą
Prekė įtraukta į palyginimų sąrašą

Dėmesio. Internetinė parduotuvė naudoja slapukus.
Daugiau informacijos apie slapukus galite rasti puslapyje Privatumo Politika.